VÅRA KONSULTER

Våra konsulter är hanplockade och har hjälpt åtskilliga företag och människor till förbättring och utveckling

Joacim Andersson

Joacim har drivit stora förändringsprocesser och ledarskapsutbildningar i Sverige och internationellt. Han har drivit konsultbolag i Asien med utgångspunkt och kontor i Beijing under flera år och driver sedan flera år tillbaks en ”Rolemodel training” i Shanghai.

Joacim har passion för mångfald och att skapa positiv utveckling. Han driver idag Trustpeople, där de vill identifiera och förverkliga verksamhetsförbättringar genom att utveckla individer, grupper och organisationer.

Joacim är  beteendevetare, certifierad ledarskapsutbildare inom Förvarshögskolan, utbildad i systemteori, psykoterapi, NLP, SIQ, Appreciative Inquiry mm.
Eva är utbildad på Chalmers inom maskin med industriell organisation som inriktning, utbildad i Utvecklande ledarskap, NLP, Incondias Utvecklingsanalys som är certifierad av Stiftelsen för Tillämpad Psykologi mm.

Eva Hofvenschöld

Eva är en erfaren affärs- och verksamhetsutvecklare med passion för att nå satta mål.
Hon har 25 års erfarenhet från ledande befattningar och lång erfarenhet av att bygga framgångsrika organisationer. Eva brinner för att analysera och identifiera problem samt att skapa aktiviteter som gör skillnad. Hon stor förmåga att ta verksamheten från nuläge till vision och att leda organisationer i förändringsarbete. Några framgångsfaktorer har varit modet att ta ansvar, involvera och engagerade alla. Eva gör det komplicerade enkelt.

Robert Rönnbom

Robert har i rollen som seniorkonsult och prestationscoach drivit och varit aktiv i flertalet omfattande projekt för att skapa högpresterande företag, såväl i Sverige som internationellt.

Robert utför sedan 2003 konsultuppdrag inom ledarutveckling, individuellt och i grupp, team utveckling och personbedömning. Han har utfört mer än 2 000 timmar individuell coaching på alla hierarkiska nivåer och tränat över 1 000 chefer i ledarskap. Roberts spetskompetens är att coacha – processa – facilitera grupp eller individ mot mål.

Lägg därtill 10 år som säljande chef i tillväxtföretag och 22 000 sjömil på tre år.

Robert är av Försvarshögskolan certifierad UL-handledare och av Right Management Europé certifierad exekutiv coach. Licenser för OPQ, MQ, Birkman, Hogan och Team Management Profile.
(Visited 12 times, 1 visits today)