Joacim Andersson

Företags- och organisationsutvecklare med mångårig erfarenhet av coaching och förändringsarbete i såväl offentlig som privat verksamhet.

Joacim har drivit stora förändringsprocesser och ledarskapsutbildningar i Sverige och internationellt. Han har drivit konsultbolag i Asien med utgångspunkt och kontor i Beijing under flera år och driver sedan flera år tillbaks en ”Rolemodel training” i Shanghai.

Joacim har passion för mångfald och att skapa positiv utveckling. Han driver idag Trustpeople, där de vill identifiera och förverkliga verksamhetsförbättringar genom att utveckla individer, grupper och organisationer.

Skills

Joacim är  beteendevetare, certifierad ledarskapsutbildare inom Förvarshögskolan, utbildad i systemteori, psykoterapi, NLP, SIQ, Appreciative Inquiry mm.

Eva Hofvenschöld

Eva är en erfaren affärs- och verksamhetsutvecklare med passion för att nå satta mål.
Hon har 25 års erfarenhet från ledande befattningar och lång erfarenhet av att bygga framgångsrika organisationer. Eva brinner för att analysera och identifiera problem samt att skapa aktiviteter som gör skillnad. Hon stor förmåga att ta verksamheten från nuläge till vision och att leda organisationer i förändringsarbete. Några framgångsfaktorer har varit modet att ta ansvar, involvera och engagerade alla. Eva gör det komplicerade enkelt.

Kontakta Eva

Skills

Eva är utbildad på Chalmers inom maskin med industriell organisation som inriktning, utbildad i Utvecklande ledarskap, NLP, Incondias Utvecklingsanalys som är certifierad av Stiftelsen för Tillämpad Psykologi mm.

Maria Vallin

Socionom och dramapedagog som arbetat med förändringsarbete i hela sin yrkeskarriär. Hon har i rollen som seniorkonsult och prestationscoach drivit och varit aktiv i flertalet omfattande projekt för att skapa högpresterande företag, såväl i Sverige som internationellt.

De senaste åren har Maria arbetat med att skapa högpresterande ledare i USA samt varit med om att etablera konsultbolag i Kina, Beijing.

Maria brinner för att skapa möten, nya relationer och nätverka för utveckling. Hon har arbetat med mängder av västsvenska bolag och även drivet stora kommunala projekt, ett i samarbete med Byggnads och ett projekt för arbetslösa inom Göteborgs. Stad.

Skills

Amy skills

Amy Yang Andersson

Amy vår expert på Kina och den kinesiska marknaden – hur man gör business i Kina!  Amy Yang Andersson är uppvuxen i Beijing och där hon bodde, studerade och arbetade fram till 2008, då hon flyttade till Göteborg. Hon har studerat på Beijing International Studies University, där hon hennes huvudämnen var engelska, ekonomi och internationell historia.

Detta har lett henne till många intressanta uppdrag som ex. internationell bostadsmäklare för ”expats” i Beijing, sälj och marknadschef för ett av de större privata inter- telekom bolagen i Kina och som projektledare för kultur och miljöfrågor på den Schweiziska Ambassaden i Beijing. Amys erfarenheter av att arbeta i internationella miljöer och inom privat business i Kina har gett henne stor förståelse för hur man gör business mellan Kina och västerländska länder.

Skills

Amy skills

Robert Rönnbom

Robert har i rollen som seniorkonsult och prestationscoach drivit och varit aktiv i flertalet omfattande projekt för att skapa högpresterande företag, såväl i Sverige som internationellt.

Robert utför sedan 2003 konsultuppdrag inom ledarutveckling, individuellt och i grupp, team utveckling och personbedömning. Han har utfört mer än 2 000 timmar individuell coaching på alla hierarkiska nivåer och tränat över 1 000 chefer i ledarskap. Roberts spetskompetens är att coacha – processa – facilitera grupp eller individ mot mål.

Lägg därtill 10 år som säljande chef i tillväxtföretag och 22 000 sjömil på tre år.

Kontakta Robert

Skills

Robert är av Försvarshögskolan certifierad UL-handledare och av Right Management Europé certifierad exekutiv coach. Licenser för OPQ, MQ, Birkman, Hogan och Team Management Profile.